Meddo in race voor ‘mooiste plaats van Gelderland’

17 juli 2017

MEDDO – Het Winterswijkse kerkdorp Meddo gaat deze zomer met veertien andere plaatsen uit de provincie strijden om de titel Mooiste plaats van Gelderland. Op woensdag 9 augustus strijkt Omroep Gelderland neer in Meddo om live-opnames te maken voor het radio/tv-programma Zomer in Gelderland, dat de competitie organiseert. Angelique Krüger doet de presentatie. Jongerencentrum Elbekurkie was door Omroep Gelderland beanderd  om mee te doen.
Op de website Meddo.net worden inwoners en verenigingen opgeroepen die middag/avond zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen om Meddo goed op de kaart te zetten. Om half vijf ’s middags beginnen de repetities, dus vanaf dat moment wil Meddo zoveel mogelijk bewoners present hebben. Wat de opdracht in de competitie wordt, horen de Meddonaren pas op de dag zelf.
Iedere dag is het spektakel live op Radio Gelderland te volgen en op gld.nl wordt een liveblog bijgehouden. Om 17.15 uur is er een live televisie-uitzending op TV Gelderland. Die wordt daarna de hele avond herhaald.

Meer informatie over het programma: Zomer in Gelderland.

Foto: Meddonaar Martien te Molder is er al helemaal klaar voor. Foto Meddo.net.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen