Meezingkoor Winterswijk van start bij Boogie Woogie

15 november 2017

Ben je anderstalig en hou je van zingen? Of ben je Nederlands, zing je graag en wil je dit samen doen met mensen van verschillende nationaliteiten? Kom dan samen Nederlandse liedjes zingen bij Boogie Woogie in Winterswijk.In samenwerking met het Graafschap College en dankzij financiële ondersteuning van de gemeente Winterswijk, start Boogie Woogie de Winterswijkse variant van het succesvolle Zing Nederlands Met Me dat eerder plaatsvond in Paradiso. Op maandag 20 november komt het meezingkoor van 10.00 tot 12.00 uur voor het eerst bij elkaar in de concertzaal van Boogie Woogie. Het meezingkoor staat o.l.v. dirigent en pianist Annemarie Hilferink. Er zijn twee bijeenkomsten per maand, steeds op de maandagmorgen. Naast het zingen van leuke liedjes, drinken we dan ook gezellig samen koffie. Want Nederlands leer je door te zingen én te praten. Het repertoire is divers, van de hedendaagse popmuziek tot Hollandse hits.
Britse onderzoekers toonden aan dat het aanleren van woorden uit een andere taal sneller gaat door liedjes te zingen. Dat is niet alleen zo bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Reden te meer om lekker samen te zingen.

Aanmelding
Meedoen is gratis. In verband met de voorbereiding is aanmelden wenselijk. Dit kan bij Boogie Woogie via telefoonnummer (0543) 515 569 of per  e-mail: info@boogiewoogie.nl


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen