Metamorfose Bewegingsstudio Schakelaar

28 november 2018

Bewegingsstudio Schakelaar heeft de afgelopen weken een make-over gekregen, alle bewegingsbanken zijn vervangen door nieuwere en modernere banken. Hierdoor kan de studio nog meer betekenen voor haar klanten. De nieuwe banken werken wel op dezelfde wijze en met dezelfde visie, maar net wat intensiever en actiever, waardoor het effect groter en beter is. Daarbij heeft de studio en frisse aanblik gekregen doordat het lichte en modernere banken zijn.

De banken zijn iets comfortabeler, terwijl ze de bewegingen juist iets intensiever uitvoeren. Toch kan iedereen nog steeds, of juist beter, de oefeningen doen op de bewegingsbanken, alleen zal het effect iets meer zijn en de oefeningen net iets intensiever.

De bewegingsbanken zorgen voor versterking, versoepeling en versteviging van de spieren door veel verschillende oefeningen en variërende houdingen. Door de zes verschillende bewegingsbanken te gebruiken, die elk in 9 minuten de spieren van een gedeelte van het lichaam stimuleert en traint, is in ongeveer een uur elke spiergroep aan bod gekomen. U voelt zich na een uurtje heerlijk ontspannen en fit.Bewegingsbanken zijn ook uitermate geschikt voor mensen met lichamelijke klachten die toch graag willen bewegen, zoals: arthrose, fibromyalgie, reuma, heup- en knieklachten, rugklachten, longklachten en hartklachten.

Wij zijn ons allemaal bewust dat bewegen van groot belang is voor onze gezondheid, maar soms is dit lastig door beperkingen als overgewicht of medische klachten, de bewegingsbanken zijn dan een geweldige manier om toch intensief te bewegen.

Daarnaast zijn de bewegingsbanken voor iedereen heerlijk om een uurtje te bewegen en te ontspannen.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen