Meubelstoffeerderij Shero voor ambachtelijk maatwerk

28 november 2018

Eigenaar Heino Schenk van Shero heeft dertig jaar ervaring als professioneel meubelstoffeerder en stoffeert samen met zijn medewerker Wil uiteenlopende meubelen in zijn atelier aan de Schaapsweg, waarnaartoe het bedrijf onlangs verhuisde.

Shero biedt een indrukwekkend uitgebreide collectie meubelstoffen, van klassiek tot modern, in zowel leer, als wol, katoen, linnen of synthetische stoffen voor (her-)stoffering van zitmeubelen, wandpanelen, caravans, campers en boten en ook horeca projectstoffering. “Binnenkort herstofferen we een streekbus, maar onze specialisatie is herstoffering van oude zitmeubelen.” De reparaties, herstel van vulling en de herstoffering zijn bijna volledig handwerk. “We maken het meubel eerst helemaal ‘kaal’ en bouwen het volledig nieuw op.”

Historisch verantwoord

Shero garandeert historisch verantwoorde restauratie en herstoffering met kennis van de stijl en materialen uit de tijdsperiode. “Meubels uit bijvoorbeeld de 19e eeuw vragen om ander materiaalgebruik dan meubels van zestig of zeventig jaar oud. We overleggen met onze klanten vooraf tot in detail de wensen voor kleur, materiaal en afwerking op basis waarvan we een offerte maken.” Ook voor stofferen of herstofferen van moderne stoelen of banken heeft Shero letterlijk alles in huis.

Aandacht, vakmanschap en handwerk garanderen jarenlang zitplezier.

 

Shero: passie voor ambachtelijk werk!

Meubelstoffeerderij Shero

Schaapsweg 13 – Winterswijk-Henxel / tel. 0543-530112

facebook: @MeubelstoffeerderijShero


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen