Milikan breidt exclusieve collectie horloges en sieraden uit

28 november 2018

Milikan Juwelier is al jaren een gevestigde naam in Winterswijk en omgeving. Veel mensen weten echter niet dat u bij Milikan juwelier méér kunt verwachten…!

 

Collectie

Aan de collectie wordt bij Milikan heel veel aandacht besteed. De collectie van Michael Kors is exclusief bij Milikan te bewonderen. Mensen uit de wijde omgeving kunnen bij Milikan terecht voor de geheel nieuwe collectie zilveren en zilver vergulde sieraden. Ook is de nieuwe collectie smart watches van Michael Kors een aanwinst voor de collectie. Carmen Harbers, drijvende kracht achter Milikan juwelier vult aan: ’Momenteel hebben we ook bijzondere gouden horloges van Tissot en is onze collectie Jacob Jensen uitgebreid. Medio november vullen we onze collectie verder aan met de nieuwe lijn van Maurice Lacroix horloges’.

Team

Binnen het team van Milikan Juwelier heeft iedereen zijn of haar

eigen discipline, sommige medewerkers zijn opgeleid als diamantspecialist en Carmen zelf is goudsmid. Dat zorgt voor een hoog kennis- en serviceniveau. Regelmatig worden beurzen bezocht om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen. Het team van Milikan neemt de nieuwtjes van de beurzen uit Nederland, maar ook vanuit het buitenland (Basel en München) voor ons mee naar de Achterhoek.

Atelier

Achter de winkel heeft Carmen Harbers haar atelier waar (de afhandeling van) veel reparaties wordt verricht, van sieraden maar ook van horloges. Omdat Carmen goudsmid is kan ze in het atelier ook herinneringssieraden ontwerpen en maken. Dat geeft een herinneringssieraad een extra emotionele waarde.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen