Moederdagactie met kans op ballonvaart

6 mei 2019

WINTERSWIJK – De centrumondernemers ABH City en Markt Winterswijk organiseren samen een moederdagactie, waarbij je kans maakt op een van de vier duotickets voor een ballonvaart op zaterdag 11 mei tijdens de nationale Molendag.
Met kersverse  ABH City-voorzitter Matthijs Scheuten en markt-voorzitter Koos Prins slaan beide verenigingen de handen ineen met deze actie die nog loopt tot en met donderdag 9 mei.
Wie kans wil maken op een ballonvaart, kan een actiekaart invullen. De meest originele redenen om moeder, echtgenote of vriendin op een ballonvaart te tracteren, worden beloond met een set tickets.
Tot en met 9 mei ontvangt men bij aankoop bij deelnemende ondernemers in het centrum of op de markt een actiekaart. De ingevulde kaarten kunnen worden gedeponeerd in een van de brievenbussen bij Eva Ondermode, Timmermans en Mulder, Hema Winterswijk, Simone Smaaklokaal en op marktdagen bij Koos Prins Groente en Fruit. Vrijdag 10 mei worden de prijswinnaars bekend gemaakt via diverse Facebookpagina’s. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.
Op zaterdag 11 mei krijgen alle moeders namens de centrumondernemers een mooi muzikaal cadeautje. Het duo ‘De ideale schoonzonen’ loopt dan zingend door het centrum met een Nederlandstalig repertoire waarin moeders worden bezongen. Met de Moederdag Menukaart kan een nummer worden uitgekozen dat speciaal voor je moeder wordt gezongen. Op de markt verwent de hartendame de moeders met overheerlijke chocolaatjes.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen