Moet ik de uitvaartverzekeraar bellen als iemand overleden is? Anders kost het mij toch extra geld? — Nee, bel GUV Uitvaartzorg!

8 oktober 2018

Nee, u hoeft zeker niet naar de verzekering te bellen. GUV Uitvaartverzorging kan altijd de uitvaart verzorgen. Ook als u bij Monuta, Yarden of Dela verzekerd bent!

Op de polis of een overzicht staat vaak dat u extra geld kwijt bent als u geen gebruik maakt van de diensten van de uitvaartverzekeraar-verzorger. Niets is echter minder waar: GUV kan u altijd helpen en dat kost u niets extra’s

 

GUV kan altijd de uitvaart verzorgen, hoe werkt dat?

GUV Uitvaartzorg, verzorgt alle diensten die in het pakket staan genoemd. Het bedrag dat de verzekeraar voor deze diensten betaalt, daarvoor verrichten wij alle diensten.

Zonder dat u voor die diensten bij hoeft te betalen!

De diensten die niet in de polis staan opgenomen, die dient u vanzelfsprekend zelf te betalen. Maar GUV heeft zulke lage tarieven dat u per saldo altijd goedkoper uit bent. Zo kunnen wij garanderen dat u de kwaliteit van GUV krijgt, maar ook nog eens tegen het laagste tarief.

 

Krijg ik dan geen problemen met de verzekeraar?

Nee, GUV regelt alles voor u. Als u GUV Uitvaartzorg belt, nemen wij u die zorg uit handen.

Wij regelen alles met de verzekeraar en u hoeft daar niet meer over na te denken.

 

Hoe kan GUV dat doen

Omdat GUV eigendom is van een stichting, werkt GUV anders dan anderen. Dat merken onze verzekerden maar zeker ook de nabestaanden die we ten dienste staan. GUV werkt zonder winstoogmerk. Persoonlijk, betrokken en dichtbij en gegarandeerd de laagste tarieven.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen