Mondriaan kleurt Jacobskerk tijdens Mondriaan by Night

12 september 2017

WINTERSWIJK – Op zaterdagavond 23 september viert Villa Mondriaan het laatste weekend van de tentoonstelling Figuratie in Stijl. Die avond wordt de Jacobskerk van 19:00 tot 0:00 uur verlicht met een projectie in Mondriaan-stijl. Als muzikale omlijsting zullen de favoriete stijlen van Mondriaan, boogiewoogie en jaren 20 jazz, als muzikale pop-up optredens rondom de kerk plaatsvinden.

Ook in Villa Mondriaan zijn tijdens de speciale avondopenstelling elk halfuur optredens met Mondriaans favoriete muziek. Het museum kan van 17:00 tot 21:00 uur bezocht worden voor €5,- per persoon. Ook kan de tentoonstelling Figuratie in Stijl worden bekeken.

Vanuit de horeca op de Markt krijgt men het beste uitzicht op de kleurrijk belichte kerk. Speciaal voor deze avond hult restaurant Hertog Karel van Gelre zich in de Parijse sfeer van de jaren 20. Een speciaal 3-gangen menu is geïnspireerd door de belangrijke woonplaatsen van Mondriaan: Winterswijk, Parijs en New York. Dit Mondriaanarrangement kost €31,50 inclusief een bezoek aan de tentoonstelling Figuratie in Stijl. Later op de avond zal ook live boogiewoogie-muziek gespeeld worden. Reserveren kan via de website van Hertog Karel van Gelre.

Mondriaan by Night, zaterdag 23 september 2017 van 17:00 tot 21:00 Toegang: €5,- per persoon Locatie: Zonnebrink 4, Winterswijk Informatie: www.villamondriaan.nl of +31 (0) 543 51 54 00


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen