Museum viert jubileum met open dag MuseumFabriek

2 oktober 2019

WINTERSWIJK – Op 23 november bestaat Vereniging Het Museum 90 jaar. De collectie van de vereniging omvat talrijke objecten uit de Winterswijkse geschiedenis van de textiel, archeologie, geologie, beeldende kunst etc. Nog steeds is de Vereniging met ongeveer 900 leden actief bezig met de geschiedenis van Winterswijk. Tegenwoordig beschikt Vereniging Het Museum over de MuseumFabriek aan de Laan van Hilbelink en de Wereld van Wenters in de Meddosestraat.
Vereniging Het Museum wil haar 90-jarig jubileum graag vieren met alle Winterswijkers. Op zaterdag 23 november kan iedereen van 11.00 tot 15.00 uur een kijkje nemen in de MuseumFabriek, bedrijvencentrum Morsepoort, Laan van Hilbelink 6-10. Hier worden alle afdelingen van het museum gepresenteerd en is te zien wat er zoal te beleven valt in het museum. Vanaf 15.00 uur wordt het feest voortgezet voor leden en genodigden.
Tevens is er t/m 28 december in Museum de Wereld van Wenters aan de Meddosestraat 40 een tentoonstelling van werken van de bekende Winterswijkse schilder Piet te Lintum. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 13.00-17.00 uur, zaterdag 11.00-17.00 uur en op de koopzondagen in oktober, november en december 13.00-16.00 uur. Meer informatie over Vereniging Het Museum staat op vereniginghetmuseum.nl.

Foto: een kijkje in het depot van de MuseumFabriek.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen