NAH Café Winterswijk verder in nieuwe stijl

4 april 2018

 

WINTERSWIJK – Het NAH Café dat voorheen alleen georganiseerd werd in Winterswijk, rouleert vanaf nu tussen drie gemeenten. In de plaatsen Winterswijk, Aalten en Groenlo zijn drie NAH Cafés per jaar. Op deze manier kunnen mensen met niet aangeboren hersenletsel elkaar op verschillende locaties vaker en op een andere manier gaan ontmoeten.
Naast de negen bijeenkomsten per jaar is er ruimte om lokaal activiteiten te ondernemen in samenwerking met (lokale) welzijnsorganisaties. Op deze manier hoopt MEE Oost de inwoners van Winterswijk, Aalten en Oost Gelre met niet aangeboren hersenletsel meer interessante workshops, lezingen en activiteiten te kunnen bieden die aansluiten op hun eigen wensen.

Zaterdag 14 april in Winterswijk
Mensen met niet aangeboren hersenletsel zijn zaterdag 14 april van harte welkom bij het eerstvolgende NAH Café. Dit start om 10.00 uur in de Zonnebrinkkerk, Zonnebrink 182 in Winterswijk. Ook partners en familieleden zijn van harte welkom. Het thema is de Ronnie Gardiner methode; een multi-sensorische methode die de hersenen stimuleert beter samen te werken. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer informatie
Voor meer informatie over het NAH Café kan men contact opnemen met Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via tel. 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen