Nieuwe bedrijfskleding gemeente in Mondriaan-stijl

6 september 2018

WINTERSWIJK – De teams receptie, burgerzaken en facilitair van de gemeente Winterswijk zijn sinds vandaag gestoken in een nieuw tenue. De bedrijfskleding voor de vrouwen is ontworpen door de Winterswijkse modeontwerper Ester Konings Peters van S-ter fashion.De mannelijke collega’s zijn in een nieuw pak gestoken door Van Ommen MannenMode uit Winterswijk. Hun kleding is eigentijds en sluit aan bij de ontwerpen voor de vrouwen.

De kledinglijn heeft als hoofdkleur blauw. De jurken en shirts zijn speciaal voor de gemeente Winterswijk ontworpen. Items als de hazewindhond, de Jacobskerk, beschermd dorpsgezicht en Mondriaan geven de collectie een echte Winterswijkse look.
De nieuwe lijn is vandaag gepresenteerd aan medewerkers en bestuur. Speciaal daarvoor hebben de medewerkers voor het kapsel en visagie AMI Kappers en de DA + Mooi ’t Centrum bezocht.
“Deze teams vormen het visitekaartje van onze gemeente. En daar hoort passende kleding met een juiste uitstraling bij. Dit ontwerp met herkenbare elementen uit Winterswijk zorgt voor een perfecte uitstraling”, legt burgemeester Bengevoord uit. “Ik ben er trots op dat we dit samen met Winterswijkse ondernemers hebben kunnen doen.”

Foto: Teams receptie, burgerzaken en facilitair in hun nieuwe kleding. Vierde van rechts
is ontwerper Esther Konings Peters en geheel rechts  Jerry Thiel van Van
Ommen MannenMode.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen