Nieuwe directeur bij Colubris Cleantech

13 juli 2018

WINTERSWIJK – Colubris Cleantech in Winterswijk krijgt per 1 september een nieuwe directeur. Oprichter Gertie van den Hurk draagt de rol van CEO (algemeen directeur) dan over aan Frank Tillmann. Van den Hurk (65) blijft zich als ondernemer/eigenaar bezighouden met de verdere groei van de onderneming, maar vindt dat het tijd is voor een nieuwe generatie leiders, “zodat opgebouwde kennis en gedreven jonge mensen met nieuwe inzichten elkaar kunnen aanvullen.”

Familiebedrijf
Colubris Cleantech houdt zich bezig met het zuiveren van afvalwater, afvalrecycling en bioresource-oplossingen. Het bedrijf is in 1984 opgericht door Gertie van den Hurk en groeide uit van eenmanszaak tot wereldspeler op het gebied van milieutechnologie.
Colubris is een echt familiebedrijf: zoon Dennis (27 jaar werkzaam in het bedrijf), is actief als  operationeel verantwoordelijke. Dochter Reggy (22 jaar werkzaam), is verantwoordelijk voor de communicatie en is teamleider van het secretariaat. Zoon Joey is actief als ondernemer en is verantwoordelijk voor marketing bij verschillende initiatieven. Tevens zal hij zich net als Gertie richten op diverse vormen van innovatie bij Colubris. Gertie: “De werknemers vormen al vanaf het begin de ruggengraat van de familie. De grootste kracht zit hem ook in de mensen om ons heen. Daar draait het bij ons in het ondernemerschap vooral om.”

Samenwerking
Het bleek op korte termijn nog niet mogelijk om binnen eigen gelederen een algemeen directeur/CEO opvolger te vinden. Na een lange zoektocht heeft Colubris in Frank Tillmann een ervaren man gevonden, die de rol van dagelijks bestuurder op zich zal gaan nemen. Frank: “We hebben elkaar gevonden in visie en gelijke inzichten. We zullen daarbij ook samenwerking zoeken met externe partijen die ons kunnen versterken.”

Foto: Frank Tillmann, Reggy Geurink-van den Hurk, Gertie van den Hurk, Joey van den Hurk en Dennis van den Hurk. Foto Ton Hurks Fotografie.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen