Nieuwe website 50+ Krant

23 mei 2017

De 50+ Krant heeft een nieuwe website. De site, www.devijftigpluskrant.nl is vandaag, vrijdag 26 mei, online gegaan. De nieuwe site, ontwikkeld door ict-bedrijf Esselink.nu uit Winterswijk in samenwerking met de 50+ Krant, bevat een schat aan informatie voor vijftigplussers, in het bijzonder uit Winterswijk en omgeving.

De site bevat naast actuele informatie, ook achtergrondverhalen en – niet te vergeten –artikelen en verhalen die zijn verschenen in de 50+Krant. Handig om nog eens na te lezen als u de krant niet meer heeft en natuurlijk prachtig leesvoer voor de vele (oud-)Winterswijkers die elders in Nederland en daarbuiten verblijven, maar toch een sterke band hebben met de gemeente. De inhoud van de site is vooral op Winterswijk gericht, maar ook belangrijk regionaal en landelijk nieuws zullen we er gaan melden.

Met de nieuwe site wil de 50+Krant niet alleen de eigen producties onder de aandacht brengen, maar ook organisaties de gelegenheid geven hun nieuws voor senioren te verspreiden en adverteerders een podium bieden waar ze in direct contact met hun doelgroep kunnen komen. Immers, ook onder vijftigplussers groeit het gebruik van internet razendsnel.

Daarbij zetten we ook social media als Twitter en Facebook actief in om nieuwtjes en verhalen op de site onder de aandacht van geïnteresseerden te brengen. Daarmee zijn we naast de tweemaandelijkse krant op papier beter in staat al het relevante nieuws dat voor vijftigplussers interessant kan zijn, te publiceren.

Dus, zet onder uw favorieten: www.devijftigpluskrant.nl


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen