‘Night at the museum’ te winnen bij Villa Mondriaan

27 april 2018

WINTERSWIJK – Villa Mondriaan viert haar eerste lustrum met een bijzondere actie: win een nacht bij het museum, in de museumtuin wel te verstaan. Gedurende de avond van 25 mei verzorgt het museum aan twee gelukkigen een volledig verzorgde avond en ochtend met een privérondleiding na sluitingstijd, een luxe diner bij Hertog Karel van Gelre en een ontbijt op bed. De overnachting in de tuin wordt mogelijk gemaakt door vrijetijdsmarkt Obelink, die een luxe gemeubileerde tent om in te overnachten verzorgt. Wie kans wil maken op deze overnachting kan mailen naar info@villamondriaan.nl en vertellen waarom juist u de overnachting in de museumtuin moet winnen. Meedoen kan tot en met 17 mei. Op 18 mei wordt er contact opgenomen met de winnaars van het arrangement.
Villa Mondriaan werd op 21 mei 2013 geopend door prinses Beatrix. Inmiddels kan er teruggekeken worden op veel mooie tentoonstellingen zoals ‘Mondriaan en Nolde in de Natuur’, ‘Figuratie in Stijl’ en ‘Mondriaan en zijn Leermeesters’. Jaarlijks ontvangt Villa Mondriaan gemiddeld 15.000 bezoekers.

Om het jubileum te vieren, vinden er rondom 21 mei veel speciale activiteiten plaats. De feestelijke activiteiten beginnen al op zondag 20 mei (Eerste Pinksterdag). Er zijn dan in samenwerking met de kunstmanifestatie KunstOer twee gratis workshops voor jong en oud: ‘Schilder je eigen canvastas in Mondriaanstijl’ en ‘Schilderen op muziek’. Ook op maandag 21 mei zijn deze workshops te volgen. Tijdens de koopzondag op 27 mei worden kinderen tussen 11:00 en 13:00 uur uitgenodigd om de Villa van Piet Mondriaan te versieren.

Om het 5-jarig bestaan van het museum goed te vieren is de entree op 21 mei slechts €5,-. Daarnaast worden er die dag vijf verschillende soorten gratis rondleidingen gegeven. Tussen 12:00 en 16:00 uur is er o.a. een kinderrondleiding, Duitstalige rondleiding en ook een rondleiding door museumdirecteur Judith Kadee.

Ook de rest van de week t/m 27 mei zijn er elke dag twee gratis rondleidingen om 12:00 en 15:30 uur waaraan bezoekers kunnen deelnemen. Hier staan de precieze tijdstippen van alle activiteiten.


 

 

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen