Onderzoek buitengebied Winterswijk

23 april 2018

De ondernemersvereniging OBW (Ondernemers Buitengebied Winterswijk) houdt een onderzoek onder alle  825 ondernemers in het buitengebied van Winterswijk, agrarisch en niet-agrarisch Omdat het platteland erg in verandering is, wil vereniging OBW actief inspelen op die ontwikkelingen. Daarom gaat de vereniging eerst alle 825 actieve ondernemers in het buitengebied aanschrijven en hen vragen wat zij willen en kunnen bijdragen aan de toekomstige ontwikkeling van dit unieke buitengebied.

Want er is maar weinig bekend over wat deze ondernemers voor bedrijven hebben, hun omvang en wat er onder hen leeft. Welke toekomstplannen hebben zij? Wat vinden ze belangrijk om te behouden of juist te veranderen?  Wat maakt het buitengebied van Winterswijk voor hun onderneming aantrekkelijk? Aan de hand van zo’n 35 vragen wil vereniging OBW een goed beeld krijgen van het ondernemersklimaat in ons buitengebied en hoe vereniging OBW daarop als belangenvereniging kan inspelen en wellicht ook nieuwe ondernemers kan aantrekken.

Bent u ook ondernemer in het buitengebied van Winterswijk? Dan ontvangt u komende week per post een brief van OBW met het verzoek via de website ven vereniging OBW een vragenlijst in te vullen. Doe mee en bepaal zo mee wat er in het buitengebied de komende jaren nog meer van de grond kan komen. Ook Gemeente Winterswijk, Stichting WCL, BSV, LTO en Recron steunen dit onderzoek.

 

De enquete kan tot Bevrijdingsdag, 5 mei 2018 worden ingevuld. Heeft u geen brief ontvangen, laat het vereniging OBW weten: secretaris@vereniging-obw.nl


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen