Oranje polsbandjes voor Volksfeesten

27 juni 2018

In mei 2018 is er een overleg geweest met de besturen van de volksfeestverenigingen en evenementenorganisaties over het thema alcohol en jongeren onder de 18 jaar. Tijdens dit overleg heeft burgemeester Bengevoord aangeboden om gratis polsbandjes beschikbaar te stellen.

Op vrijdag 29 juni, de eerste dag van het volksfeest Meddo,  zullen medewerkers van team Handhaving op het feestterrein de eerste polsbandjes uitdelen. De gemeente Winterswijk stelt 1.200 polsbandjes beschikbaar voor het volksfeest in Meddo. Het uitdelen van de polsbandjes laat zien dat door samenwerking op een verantwoorde wijze met de alcoholverstrekking op volksfeesten wordt omgegaan.

Voor het feest van de Christelijke Oranjevereniging Henxel worden ook oranje polsbandjes beschikbaar gesteld door de gemeente. Organisaties van feesten die gebruik willen maken van de polsbandjes aangeboden door de gemeente kunnen de bandjes aanvragen bij mevrouw B. klein Gunnewiek, e-mail b.gunnewiek@winterswijk.nl.  Verzoek is om de aanvraag op tijd in te dienen, zodat tijdige levering van de polsbandjes gegarandeerd is.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen