Ouderen uit Vreden te gast op Seniorendag

19 juli 2017

WINTERSWIJK/VREDEN – Op de Internationale dag van de Ouderen op zondag 1 oktober organiseren de gezamenlijke ouderenbonden in Winterswijk weer een uitwisseling met senioren uit Winterswijk en Vreden. Dit jaar vindt het tweejaarlijkse  evenement plaats in Winterswijk, in en rond het Gerrit Komrij College. De ouderen van Winterswijk en Vreden werken samen aan een programma waarbij alle senioren uit Winterswijk en Vreden welkom zijn. Het thema voor deze dag is verbinding en dat geldt ook voor verbinding tussen jong en oud.

 

Globale tijdsindeling:

10.30 uur Ontvangst op het Gerrit Komrij College van de genodigden: 75 gasten uit Vreden en 75 ouderen van de ouderenbonden uit Winterswijk, dit in het kader van de ouderenuitwisseling Vreden-Winterswijk

11.15 uur Steengroeve Theater, film in de theaterzaal van het GKC voor de genodigden en de gastheren en dames uit Winterswijk.

12.30 uur Lunch, 150 personen krijgen een uitgebreide lunch in de vorm van een buffet.

14.00 tot 17.30 uur Middagprogramma, verschillende bedrijven, organisaties en clubs laten zien wat ze in huis hebben voor de ouderen in zijn algemeenheid en specifiek voor de ouderen in Winterswijk en Vreden.

Standhouders uit Winterswijk en Vreden nemen de bezoekers mee van Volksdans naar Cesartherapie, van Hip Hop naar Klussendienst en van zorg in Winterswijk naar zorg in Vreden en dat in nog 35 andere combinaties.

De gezamenlijke ouderenbonden zijn: WentersPlus, ANBO, STOA, KBO en PCOB.

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen