Pronova bedenkt handig oprolsysteem voor koersbalmatten

4 april 2019

WINTERSWIJK – De Winterswijkse Uitdaging heeft de Stichting Ouderen Actief (STOA) aan een handige oplossing geholpen om koersbalmatten op te rollen. Koersbal is een populaire activiteit van de STOA. Echter, sommige ouderen bleken problemen te hebben met het uit- en weer oprollen van de koersbalmat. Daarom klopte de STOA aan bij de Winterswijkse Uitdaging om hier een oplossing voor te zoeken.
De Winterswijkse Uitdaging nam daarvoor contact op met Pronova praktijkonderwijs. Enthousiast gingen leerlingen Tjeerd Kuijt en Nick Overbekking aan de slag. Onder leiding van hun docenten Matti Heideman en André Lammers bedachten zij een oprolsysteem. Diverse Winterswijkse bedrijven doneerden materiaal waarmee de leerlingen het systeem in elkaar konden zetten.
Onlangs was het zover en kon het oprolsysteem voor de koersbalmat overhandigd worden aan het bestuur van de STOA. De stichting is Pronova erg dankbaar en is erg enthousiast over het oprolsysteem. De wat minder mobiele ouderen kunnen nu dankzij het oprolsysteem op een eenvoudige manier de koersbalmat uitrollen. Zo kan er weer door alle leden van de STOA koersbal gespeeld worden in het Budocentrum aan de Huininkmaat.
Heeft uw vereniging of organisatie ook een vraag, maar daar nog geen oplossing voor gevonden? Of bent u op zoek naar materialen? Misschien kan de Winterswijkse Uitdaging helpen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden, telefoon 0543 200026 of via info@winterswijkseuitdaging.nl.

Foto: de leraren André Lammers en Matti Heideman, leerlingen Tjeerd Kuijt en Nick Overbekking.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen