Samen genieten van Volksfeest

21 augustus 2018

Nog even en dan gaan we met elkaar feest vieren. Traditiegetrouw staat Winterswijk het laatste weekend van augustus altijd geheel in het teken van het Volksfeest en het bloemencorso.

Vier dagen lang gaan we met elkaar genieten van de activiteiten en de unieke sfeer van dit prachtige festijn. Het is ook echt een moment dat Winterswijkers veel (oude) vrienden en bekenden terug zien in hun woonplaats. Met en van elkaar genieten staat hoog in het vaandel tijdens het feest.

Ook dit jaar biedt het Volksfeest een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Er is vertier voor jong en oud. Op het programma staan onder andere het Corso in Concert, het bloemencorso, vogelschieten, kinderspelen en diverse muziekbandjes. Voor mij persoonlijk blijft het afmelden van de muziekvereniging in de tent echt het hoogtepunt, ik hoop jullie daar samen te mogen begroeten. Echt een programma om samen van te genieten en te vieren.

Het is echt bijzonder om te ervaren dat burgers, het bedrijfsleven, verenigingen en de gemeente samen zorgen om er een geslaagd feest van te maken. Waar saamhorigheid, een goede sfeer en gezelligheid voorop staan.

Nu al wil ik het bestuur en de vrijwilligers van de Vereeniging Volksfeest Winterswijk en alle sponsoren bedanken voor hun inzet. Door hun tijd en energie zorgen zij voor een kleurrijk en uniek evenement.

Samen maken we er in Winterswijk een fantastisch feest van!

Burgemeester van Winterswijk
Joris Bengevoord


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen