Schilderen tijdens het samenzijn bij WUh

11 oktober 2018

WINTERSWIJK – Misschien is het velen, ondanks alle informatie van WUh (Winterswijk Uw huis), ontgaan, maar sinds dit voorjaar is er een enthousiaste groep die samenkomt en schildert op maandag van 14.00 tot 16.00 uur in het WUh gebouw (de oude SNS bank) aan de Torenstraat 9. Doelstelling is het huis uitkomen om andere mensen te ontmoeten, onder het genoegen van koffie en met een koekje. Daarnaast wordt er geschilderd.
Er wordt niet echt lesgegeven, want de groep wil geen concurrent zijn van de professionele cursussen in Winterswijk. Wel schilderen als een bezigheid bij het samenzijn, ieder op zijn eigen niveau. Een activiteit die volgens WUh ook niet duur hoeft te zijn en die door de deelnemers met meer ervaring wordt ondersteund.

De huidige kern bestaat uit zeven personen. Een voorzitter, penningmeester of secretaris is er niet; wel een nestor die een en ander regelt. Zo is er een beperkte ophaal- en thuisbrengservice voor minder-validen. Deelname is gratis, met het gebruik van eigen schilderspullen en een bijdrage van twee euro voor de koffie of thee.

Als u zin hebt wacht niet te lang, de ruimte in het WUh-gebouw is niet onbegrensd. Voor meer informatie kan men terecht bij WUh, 0543 – 200026 of info@winterswijkseuitdaging.nl.

 

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen