Schone Avond4daagsen: 185.000 deelnemers houden route schoon

29 mei 2018

In deze periode gaan weer ruim een half miljoen kinderen vier dagen op pad tijdens de Avond4daagse. Een oer-Hollandse traditie met elke dag een feestje! Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Supporter van Schoon trekken dit jaar voor het eerst samen op om er ook een schoon feestje van te maken. 185.000 lopers in 170 gemeenten gaan (zwerf)afval te lijf.  Zo is de Avond4daagse voor iedereen een schoon feestje.

Het grote aantal deelnemende Schone Avond4daagsen laat zien dat het thema leeft in de maatschappij. Het is belangrijk om kinderen en hun ouders te laten ervaren dat het de normaalste zaak is dat je je eigen afval onderweg meeneemt of weggooit op de juiste plek. Deze maanden is dat extra belangrijk omdat veel gezinnen er in de vakanties weer op uit trekken.

Meer informatie over (Schone) Avond4daagse

Meer over de Avond4daagse lees je op www.avond4daagse.nl. Kijk voor een lijst van deelnemende organisaties aan de actie Schone Avond4daagse op: www.avond4daagse.nl/deelnemen/schone-avond4daagse. Op www.schoneavond4daagse.nl vind je de scholenquiz, het Schone Avond4daagselied, de promotiefilm en de ouderflyer.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen