Schrijfster Boekenweekgeschenk signeert bij Kramer

19 februari 2018

WINTERSWIJK – Griet op de Beeck, schrijfster van Het Boekenweekgeschenk dit jaar, komt op vrijdag 16 maart tijdens de Boekenweek naar boekhandel Kramer om haar werken te signeren. De Vlaamse schrijfster is met meer dan 700.000 verkochte boeken een van de bestverkopende Nederlandstalige auteurs van dit moment.
Van 12 tot 14 uur is Griet op de Beeck in de boekhandel aan de Wooldstraat om haar boeken te signeren en in contact te komen met haar lezers. Op de boekentafel liggen dan bekende titels als ‘Kom hier dat ik u kus’, ‘Vele hemels boven de zevende’ en ‘Gij nu’. En uiteraard ‘Het beste wat we hebben’, haar meest recente roman, het eerste deel van een indringende trilogie over incest. Afgelopen najaar baarde ze veel opzien met haar persoonlijke relaas hierover bij De Wereld Draait Door. Voor de Boekenweek neemt zij ook ‘Gezien de feiten’ mee. In dit nieuwe werk verkent Griet op de Beeck met lichtheid en humor een zwaar thema. Zij tekent familieverhoudingen in al hun broeierige complexiteit en durft te pleiten voor het belang van emotie.
De Boekenweek wordt van zaterdag 10 tot en met zondag 18 maart in heel Nederland gehouden. Het Boekenweekgeschenk ‘Gezien de feiten’ van Griet op de Beeck is gratis voor iedereen die minimaal €12,50 aan boeken besteedt. ‘Gezien de feiten’ is op zondag 18 maart ook te gebruiken om de hele dag gratis met de trein te reizen.
Het thema van de Boekenweek is ‘natuur’. Het Boekenweekessay ‘Natuurlijk’ is geschreven door Jan Terlouw, natuurkundige, politicus, schrijver. Zijn essay is een ode aan de natuur en een vurig pleidooi om de aarde in betere staat achter te laten voor de volgende generaties. Het Boekenweekessay is te koop voor €3,50.

 

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen