Schrijfster Koole vertelt over ‘De zeven wetten van de liefde’

28 maart 2018

WINTERSWIJK – Dinsdag 17 april komt Corine Koole naar Winterswijk om te vertellen over haar boek “De zeven wetten van de liefde”. Coole verzorgt wekelijks de meest gelezen rubriek  Lust & Liefde van Volkskrant Magazine en maandelijks de rubriek ‘Verlaten vrouw’ in de Linda. Voor ‘De zeven wetten van de liefde’ onderzocht ze de zeven thema’s die keer op keer terugkomen als constanten in alle verhalen: verliefdheid, verlangen, seks, grote liefde, eeuwige liefde, pijn en trouw.

Welke drie fasen kent verliefdheid? Wat zijn de kenmerken van een grote liefde en over welke eigenschappen moet je beschikken om jouw liefde in stand te kunnen houden? Wat hou je over als je alle franje weghaalt, wat is de onmiskenbare kern van alle liefde? Een impressionistisch portret van de liefde zoals dat in Nederland in deze vorm nog niet bestond. Zij wordt deze avond geïnterviewd door Ronit Palache, auteur van het boek ‘Ontroerende onzin”.

Dinsdag 17 april, Doopsgezind kerkje. Aanvang 20.00 uur. Entree: €10.00 incl. koffie/thee. Kaarten via info@boekhandelkramer.nl of 0543-512173.

Foto: Corine Koole. Foto © Robin De Puy


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen