Seniorenraad over zelfstandig wonen en over dementie

23 mei 2017

De Seniorenraad komt maandag 29 mei om 09.30 uur bijeen in het gemeentekantoor, begane grond kamer 028, Stationsstraat 25. De bijeenkomst duurt tot ca. 12.00 uur en is openbaar. Aan de orde komen: hoe dementie-vriendelijk is onze gemeente, lang(er) zelfstandig thuis wonen voor senioren en het komende overleg met de raadsfracties op 8 juni. Vanaf 11.00 uur schuiven wethouder Ilse Saris, beleidsambtenaar Rudi Porskamp en een vertegenwoordiger van De Post bij de vergadering aan.

De seniorenraad vergadert in principe één keer per twee maanden, op de laatste maandag van de oneven maand. De bijeenkomsten zijn openbaar en worden aangekondigd in de lokale media. Iedereen is welkom op deze bijeenkomst en wordt in de gelegenheid gesteld het woord te voeren over onderwerpen die senioren in Winterswijk aangaan.

In de Seniorenraad zitten vertegenwoordigers van de drie ouderenbonden, de Stichting Ouderen Actief en een aantal leden op persoonlijke titel. De stichting behartigt de belangen van alle senioren in Winterswijk.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen