Silver Model Verkiezing op jubilerende 50PlusBeurs

16 september 2017

Finalisten bekend, stemsite geopend voor verkiezing Model 50+

Een zestal vrouwen van 54 tot 70 jaar strijden om de titel Silver Model 2017. Op de website www.silvermodel.nl stellen ze zichzelf en hun ambitie in een kort filmpje voor. Finalisten zijn Berdien (63) uit Oss, Ellen (56) uit Uithoorn, Frieda (63) uit Harderwijk, Micheline (70) uit Sittard, Mahalia (54) uit Vleuten en Stella (61) uit Schiedam.

Tot dinsdag 19 september 12.00 uur kunnen stemmers van alle leeftijden op hun favoriete Silver Model stemmen. Mariska van Kolck presenteert de finale met vakjury op 19 september 13.00 uur in het Silver Theater op de 50Plusbeurs. De stemmen van publiek en vakjury tellen beide voor 50% mee. Voor de vakjury telt uitstraling en karakter als belangrijkste criterium, niet de confectiemaat of een rimpelvrij gezicht. De winnares zal als ambassadeur van de doelgroep in campagnes worden ingezet.

Zoektocht naar mannelijke modellen tevergeefs

Op de oproep ‘Welke 50plusser met uitstraling wil als ambassadeur van 50plussers aan de slag?’ kwamen 637 aanmeldingen binnen. Er bleek weinig animo onder mannen, slechts 19 meldden zich aan. De finale zal dan ook uitsluitend uit vrouwelijke finalisten bestaan.

De 50PlusBeurs viert dit jaar haar zilveren jubileum.

Op de 25e jubileum- editie van de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht van 19 tot en met 23 september dingen exposanten uit alle branches om de gunst van de kapitaalkrachtige oudere consument.

De eerste editie in 1993 bracht 96 meest non-profit exposanten en 9000 bezoekers. Inmiddels is de beurs ’s werelds grootste senioren-evenement met bijna 100.000 bezoekers en 550 exposanten. De opleving van de economie is zichtbaar op de beurs. Bedrijven en dienstverleners richten zich massaal op deze groeimarkt. Ouderen hebben nog steeds veel te besteden, groeien in aantal en zijn bereid te consumeren.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen