SKB-avond over reuma en bewegen

29 mei 2019

WINTERSWIJK – Donderdag 20 juni houdt Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk onder de naam ‘SKB legt uit’ een informatieavond over reuma en bewegen.
Uit onderzoek blijkt dat reumapatiënten die twee keer per week actief bewegen minder pijn en minder klachten ervaren. Het maakt botten en spieren sterk en gewrichten soepel. Vroeger werd reumapatiënten vooral rust geadviseerd, maar dankzij de goede medicatie die er tegenwoordig is, is het advies nu juist: durf te bewegen.
Op de informatieavond vertellen reumatoloog Peter Lanting en reumaconsulent Rudin Peters over de ontwikkelingen rond de behandeling van reuma en het belang van gezond leven. Daarna gaat buurtsportcoach Martine Steijvers nog wat dieper in op het onderwerp bewegen. Ook de reumapatiëntenvereniging is aanwezig met een informatiestand.
De avond vindt plaats in het Auditorium van het SKB. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma duurt van 19.30 uur tot ongeveer 21.15 uur. Er staat koffie en thee klaar. Ook in de pauze wordt gezorgd voor een hapje en drankje. De avond en het parkeren zijn gratis. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op www.skbwinterswijk.nl of telefonisch via 0543 54 44 15 (vrijwilligers Gastenservice). Aanmelden kan t/m 17 juni.

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen