SKB geeft uitleg over epilepsie-medicijnen

29 mei 2017

WINTERSWIJK – Het Streekziekenhuis Beatrix houdt op donderdagavond 15 juni een informatieavond over epilepsie. Behandeling met medicijnen en de bijwerkingen ervan staan daarin centraal.
Naar schatting hebben ongeveer 120.000 mensen in ons land epilepsie. Epilepsie kent veel verschijningsvormen. Een ervan is een ‘aanval’ waarbij men het bewustzijn tijdelijk kan verliezen. De behandeling van epilepsie bestaat veelal uit het dagelijkse gebruik van medicijnen.
Wie epilepsie heeft en medicijnen moet slikken, kan last hebben van bijwerkingen.
Dr. Jurgen Schelhaas, neuroloog bij A
cademisch Centrum voor Epileptologie Kempenhaeghe en eens in de twee weken aanwezig in het SKB, legt op deze avond uit welke behandelingen met medicatie er mogelijk zijn en wat de bijwerkingen van deze zogeheten epileptica zijn.
Na een korte pauze zal Inge van Dijk van de Epilepsie Vereniging Nederland meer vertellen over de vereniging en haarrol. De informatieavond is op donderdag 15 juni van 19.30 tot 21.15 uur in het auditorium van het SKB. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Er staat koffie en thee klaar. In de pauze wordt gezorgd voor een hapje en drankje. De avond en het parkeren zijn gratis. Voor meer informatie en aanmelden: www.skbwinterswijk.nl

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen