Slapen als Doornroosje in Woolds sprookjeshuis

18 december 2017

WINTERSWIJK-WOOLD – Vakantievierders in het Winterswijkse buitengebied kunnen binnenkort slapen als Doornroosje in het grote bos. De Winterswijkse buurtschap Woold krijgt namelijk een vakantiewoning in sprookjessferen. ‘Kom in de Bedstee Sprookje’ wordt de nieuwste aanwinst bij vakantiewoning Kom in de Bedstee van Dianne Schutte in ’t Woold.
Het nieuwe sprookjeshuis dat op 1 maart open gaat, telt vijf bedsteden voor tien personen,  die in een sprookjessfeer zijn ingericht, zoals Doornroosje, Assepoester en Hans en Grietje. De inrichting is wel uiterst modern met onder andere een luxe keuken en een hottub. Het sprookjeshuis is voor een week, weekend of midweek te huur. Kom in de Bedstee won vorig jaar nog een prijs als de beste groepsaccommodatie van Nederland bij Eropuit in Eigen Land. Kom in de Bedstee heeft ook een groepsaccommodatie in Bredevoort
De kamers in de nieuwe vakantiewoning worden momenteel beschilderd door de Winterswijkse kunstenares Judith Woordes-Scheepers, die opgetogen is over haar ‘sprookjesachtige opdracht’.
De afgebeelde foto’s zijn van een eerdere opdracht van Judith in Meddo.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen