Smaaklokaal Simone uitgebreid met Lunchlokaal Simone!

28 november 2018

Vanaf 24 augustus heeft Simone van Smaaklokaal Simone uitgebreid met lunchlokaal Simone, waar u terecht kunt voor het lekkerste gebak en brood. Ook voor een heerlijk ontbijt of lunch bent u bij Lunchlokaal Simone aan het Weurden 2 aan het juiste adres. Iedere vrijdag heeft het lunchlokaal een speciale actie; drie broden voor slecht €5,50!

Lunchlokaal Simone heeft een unieke samenwerking met Bakkerij ter Weme in Meddo, waardoor u het verste brood van de bakker en de lekkerste gebakjes heel eenvoudig in het centrum van Winterswijk kunt kopen!

Voor de lekkerste chocoladeletters voor de decembermaand moet u bij het even verderop gelegen Smaaklokaal Simone zijn. Bestel hier heel eenvoudig uw chocoladeletters en alle andere soorten van sinterklaaschocolade om uw pakjesavond onvergetelijk te maken.

Natuurlijk kunt ook nog gewoon bij Smaaklokaal Simone terecht voor onze handgemaakt bonbons, luxe chocolade, ambachtelijk banket en exclusief geselecteerd assortiment aan streekproducten. Ook hebben we kerstpakketten in elke prijsklasse en wordt alles op maat gemaakt!

Onze bonbons zijn stuk voor stuk meesterwerkjes, waarin u de passie voor het vak herkent!

Kom langs bij Smaaklokaal Simone aan het Weurden 13 of bezoek ons Lunchlokaal, even verderop, aan het Weurden 2!


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen