Sociëteit Het Pakhuys viert eerste lustrum

27 augustus 2018

WINTERSWIJK  –  Sociëteit Het Pakhuys bestaat vijf jaar. Het bestuur, bestaand uit John van Duren (voorzitter), Jan Oosterveld (penningmeester), André Obelink (vice-voorzitter), Francoise Kranenborg (bestuurslid) en Tineke van der Linden (secretaris), vindt dit een feestje waard. Bij de opening vijf jaar geleden was toenmalig burgemeester Thijs van Beem aanwezig. Bij het eerste lustrum is zijn opvolger, Joris Bengevoord, present op de feestavond van zaterdag 8 september vanaf 20.30 uur.

“Dankzij de huidige leden, maar zeker ook dankzij de leden die wij door de jaren heen hebben gehad, zijn wij de ‘Soos’ geworden, zoals we wilden zijn”, zegt secretaris Tineke van der Linden. “Wij hebben financieel moeilijke tijden gehad, maar hebben nu een stabiel ledenbestand. Met ook betrokken leden die gelukkig heel erg meedenken.”

Sociëteit Het Pakhuys opende op 1 juni 2013 aan de Kloksteeg 50, nabij de Notaristuin, in Winterswijk. De naam refereert aan de voormalige functie van het gebouw.  Voor leden staat de Sociëteit ook buiten de reguliere openingstijden ter beschikking voor bijvoorbeeld feestjes of bijeenkomsten. Nadruk van de vereniging ligt op gezelligheid. Hiervoor is de sociëteitsruimte op vaste tijden toegankelijk voor de leden om elkaar in een prettige, huiselijke sfeer te ontmoeten. Daarnaast worden bijeenkomsten georganiseerd met speciale gasten en sprekers. Totdat er op de ALV anders wordt besloten, geldt er voor het eerste jaar dat je lid wordt, een actietarief van 250 euro p.p. en voor de partner de helft. Na het eerste jaar geldt het reguliere tarief (500 p.p. en 250 voor het partnerlid).

Leden en oud-leden zijn van harte welkom op het eerste lustrumfeest. Voor informatie mail naar societeithetpakhuys@gmail.com

 

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen