Sorba bezorgt Den Haag ‘stukje Winterswijk’

9 februari 2018

WINTERSWIJK – Sorba Projects heeft een mooie opdracht binnengehaald in Den Haag. De Winterswijkse gevelleverancier zal de tunnel en een open tunnelbak van de nieuwe Rotterdamsebaan, de in aanleg zijnde verbinding tussen het centrum en de A4 en A13, voorzien van 34.000 vierkante meter wandbeplating.

Voor dit grote infrastructuurproject is de Combinatie Rotterdamsebaan in het leven geroepen bestaande uit BAM en Volkerwessels, in samenwerking met de architectenbureaus Benthem Crouwel Architects en Paul de Ruiter Architects. De hoofdaannemer heeft aan Sorba Projects de levering en montage van de wandbeplating toebedeeld. In dit project gekozen voor het aluminium composietmateriaal Alpolic.  De wandbeplating zal in de tunnel de kromming van de tunnelbuis volgen. Daarnaast verschilt de radius waaronder de panelen gekromd zijn in de tunnelbuis en de toeritten.
De tunnelboormachine is op 15 januari begonnen met het boren van de eerste tunnel voor de Rotterdamsebaan. Naar verwachting zullen de tunnel en open tunnelbak eind 2018 geboord zijn. Hierna zal Sorba Projects in de zomer van 2019 kunnen starten met de montage van de Alpolic-panelen. De oplevering voor de Rotterdamsebaan staat gepland voor juli 2020.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen