Sport en bewegen houdt senioren fit en sociaal actief

19 juli 2018

STOA (Stichting Ouderen Actief) Winterswijk biedt ouderen tal van mogelijkheden om in actie te komen. Ieder op zijn eigen manier en in eigen tempo. “Veel senioren weten niet waar ze een bij hun leeftijd passende sport kunnen beoefenen. Ook is het voor deze leeftijdsgroep erg belangrijk om er op uit te gaan en andere mensen te ontmoeten. Gezellig een praatje met elkaar te maken. Het sociale aspect is soms zeker zo belangrijk”, aldus STOA.

 

Op dit moment liggen de meeste activiteiten stil. Eind augustus, begin september starten de activiteiten weer. Van actief sporten en bewegen tot rustig een balletje gooien met koersbal. Voor mensen die minder goed ter been zijn, is er bewegen op de mat. Tai-chi is specifiek gericht op bevorderen van gezondheid en vitaliteit. Voor mensen die in een isolement dreigen te raken is er eens per maand op zondag een gezellig samenkomen,onder de titel Alleengaanden. Daarnaast biedt STOA ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan volksdansen en handvaardigheid en in de zomermaanden aan midgetgolf.

Voor 100 euro per seizoen kan men iedere week, van september tot en met mei, sporten onder deskundige leiding. Koersballen kost 36 euro incl. koffie per seizoen.

Iedereen kan vrijblijvend naar een van de lessen komen kijken of zich aanmelden bij  J. Beijers, 0543-517887. Op de website staat alle informatie over tijden, locaties en tarieven: www.stoawinterswijk.nl


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen