Startersevent op 16 november in Winterswijk

17 oktober 2017

WINTERSWIJK – ROZ en de Sociale Dienst Oost Achterhoek organiseren samen het Startersevent Achterhoek op donderdag 16 november  van 13.30 tot 17.00 uur in het Loopbaanplein, Burgemeester Bosmastraat 7 in Winterswijk. Iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen of de afgelopen drie jaar gestart is, is van harte welkom.

“Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij hen in één middag op één plek met dit gratis Startersevent”, aldus Benno Ekkelboom, startersadviseur bij ROZ.

Wim Aalderink, wethouder gemeente Winterswijk, verzorgt de opening. De bezoekers kunnen kennis opdoen in enkele powersessies over startersthema’s als social media, klantenwerving en belastingen en informatie ophalen op het kennisplein bij een tiental organisaties en bedrijven. Uiteraard is er gelegenheid om te netwerken met elkaar. Voor inspiratie zorgen drie ondernemers die nog niet zo lang geleden zelf zijn gestart met hun bedrijf; zij sluiten de middag af met hun ervaringsverhaal.

Denkt u over het starten van een eigen bedrijf? Of kent u iemand met ondernemersplannen? Meer informatie en alvast aanmelden: www.rozgroep.nl/startersevent2017


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen