Stemmen kan Winterswijk aan rolstoelfiets helpen

12 september 2019

WINTERSWIJK – Afgelopen voorjaar is in Winterswijk het Samenrijderspunt gestart. Dit is een uitleenpunt voor aangepaste fietsen. Dankzij het uitleenpunt kunnen mensen die aangewezen zijn op aangepaste fietsen er weer op uit.
Er zijn twee duofietsen, waar meerdere malen per week gebruik van wordt gemaakt. De grote glimlach op het gezicht van de duofietsers laat duidelijk zien hoeveel plezier het fietsen geeft. Verder heeft het Samenrijderspunt een elektrisch ondersteunde driewieler en een gebruikte familiefiets zonder trapondersteuning. De familiefiets wordt opgeknapt door leerlingen van het Gerrit Komrij College.
Daarnaast is er behoefte aan een rolstoelfiets. Het Samenrijderspunt is geselecteerd voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV. Daarmee kan het Samenrijderspunt maar liefst € 10.000 winnen, waarmee de rolstoelfiets aangeschaft kan worden.
Om kans te maken op het geld moet het Samenrijderspunt stemmen verzamelen. Daarom vraagt het Samenrijderspunt uw hulp. U hoeft geen lid te zijn of te worden van de KRO-NCRV. Stemmen kan tot en met 30 september via elk e-mailadres via hier. Kies het tabje STEM als u wilt stemmen. Kies het tabje STEM & STEUN als u lid wilt worden. Dat kost € 6 voor een heel jaar en eindigt automatisch na dat jaar. KRO-NCRV doneert voor elk nieuw lid € 10,00.

Meer informatie over het Samenrijderspunt vindt u hier. 
Meer info over de Actie Warm Hart van de KRO-NCRV vindt u hier.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen