Streekziekenhuis Koningin Beatrix en Slingeland ziekenhuis verder als Santiz

2 juli 2017

Santiz is de nieuwe naam voor de overkoepelende organisatie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Op 1 juli is de naam op feestelijke wijze bekendgemaakt. Hoewel beide ziekenhuizen hun naam en logo behouden, willen zij met Santiz uitdrukken dat ze bij elkaar horen.

Santiz
Santiz geeft uitdrukking aan de ambitie van beide ziekenhuizen en staat voor een groep professionals in de zorg, die zich iedere dag samen inzetten voor gezondheid en zorg met menselijke maat. De nieuwe naam vervangt de bestaande twee locatienamen vooralsnog niet. Santiz zal op korte termijn subtiel tot uiting komen. In de toekomst zal de naam doorgroeien naar een prominent merk met eigen logo en huisstijl die gebruikt gaat worden door beide ziekenhuizen.

Fusie
Per 1 januari 2017 zetten het Slingeland Ziekenhuis en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix zich samen in voor behoud van hoge kwaliteit van zorg, goede bereikbaarheid en betaalbare ziekenhuiszorg in de Achterhoek. Beide ziekenhuizen behouden hun aanbod van zorg en blijven alle patiënten behandelen. Door de bedrijfsvoering op elkaar af te stemmen en elkaars deskundigheden en capaciteiten te benutten, zien de ziekenhuizen de kans om de ziekenhuiszorg van het beste niveau en dichtbij de patiënt aan te blijven bieden.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen