Ten Pas Bloemen: al vele jaren ervaring

28 november 2018

Ten Pas Bloemen is al Vijftig jaar actief in de bloemen en planten, al 30 jaar als Bloemenhandel Ten Pas en al 15 jaar als leverancier van Topbloemen in de regio Winterswijk en omstreken. De laatste jaren zijn we druk bezig geweest om een certificatie te krijgen als Green Bloemist voor duurzaam gekweekte bloemen en planten die gekweekt worden door kwekers in binnen- en buitenland, op een milieuvriendelijke manier door minder bestrijdingsmiddelen te gebruiken en zuinig omgaan met energie en goed personeelsbeleid te hebben waar geen kinderarbeid plaats vindt.

Ook voor rouwstukken kunt u bij ons terecht. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een privémoment wanneer het u uitkomt, zodat we samen met u de bloemstukken geheel naar uw wens maken! Daarnaast is het mogelijk om met kinderen langs te komen om hen eigen bloemen te laten uitkiezen voor de rouwstukken, wat weer bijdraagt aan een stukje verwerking. Rouwbloemen worden gratis bezorgd bij thuisopbaring of in de aula.

Voor onze fraaie herfst- en kerstkransen maken wij gebruik van zoveel mogelijk natuurlije materialen. Wij hebben diverse kerststukken voor binnen én buiten!

Bij ons kunt u ook terecht voor het inleveren van uw Clevercard-punten. Wij ontvangen u graag bij Bloemenhandel Ten Pas aan de Vredenseweg 21 in Winterswijk!


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen