Trots op saamhorigheid

22 augustus 2017

Over een paar dagen barst het Volksfeest weer in alle hevigheid los! Vier dagen lang gaan we met elkaar genieten van de activiteiten en de sfeer die ons Volksfeest zo uniek maken.

Het Volksfeest is een feest om oprecht trots op te zijn. Niet vaak zetten bedrijfsleven, verenigingen, burgers en de gemeente samen de schouders onder een gebeurtenis waardoor er opnieuw weer iets moois ontstaat in ons dorp.

Het Volksfeest biedt ook dit jaar weer een zeer gevarieerd programma met onder andere het Corso in Concert, het bloemencorso, de kermis, het Frühshoppen en diverse muziekbandjes. Het is een buitengewoon divers programma voor jong en oud, waarbij gezelligheid en saamhorigheid voorop staan. Ons Volksfeest is echt een feest van iedereen!

Op voorhand wil ik het bestuur en de vrijwilligers van de Vereeniging Volksfeest Winterswijk en alle sponsoren bedanken voor hun inzet. Zij zorgen ervoor dat het Volksfeest ook dit jaar weer een kleurrijk en sprankelend feest wordt. Laten we er met elkaar een fantastisch feest van maken!

 

Joris Bengevoord

burgemeester


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen