Tuingelukkig worden in september; het kan tijdens de Open Tuindagen

14 september 2018

Het warme weer heeft veel schade aangebracht in veel tuinen. Beplanting en gazons zijn bruin of vertonen al herfstverschijnselen. Door een lang en koud voorjaar zijn de Open Tuindagen verzet naar zaterdag 22 en zondag 23 september.

Veel begrip voor het verschuiven van de Open Tuindagen was er afgelopen voorjaar. Met een gevoelstemperatuur van -12 graden was dit een goed besluit. Nu gaan we echter voor een mooi najaar. Rond de twintig hobbyisten komen hun gemaakte producten laten zien en verkopen. Ten Dolle Tuinmachines toont de nieuwste snufjes op tuinmachinegebied en legt ze graag aan u uit. Wist u dat u het slijpen van de messen van uw grasmaaier, zodat u aankomend voorjaar weer goed van start kunt, ook bij Ten Dolle kunt laten uitvoeren? BPG Overkamp heeft naast vele soorten bestratingsmaterialen ook diverse overkappingen etc. in zijn assortiment. De nieuwste onderhoudsarme tegels zoals de GeoCeramica met prachtige motieven kunt u bekijken, voelen en informatie over krijgen. Ook voor het gratis testen van uw tuingrond of vijverwater bent u van harte welkom. Neem een jampotje tuingrond of vijverwater mee en het wordt getest terwijl u wacht. Ook zullen de hoveniers van Wenninkhof klaar staan om u advies te geven wat te doen met uw tuin na deze droogte en voor al uw andere tuinvragen.

Wilt u Tuingelukkig worden dan zien we u graag op zaterdag 22 september (van 10.00 tot 16.00 uur) of zondag 23 september (van 11.00 tot 16.00 uur) aan de Hoeninkstegge 5 in Winterswijk Meddo (locatie Groencentrum Wenninkhof). De toegang is gratis.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen