Turkse braderie en open dag op 9 en 10 december

28 november 2017

 

WINTERSWIJK – Zaterdag 9 december en zondag 10 december is er van 9:00 tot 20:00 uur weer een feestelijke Turkse braderie/open dag aan de Tuberweg 4 in Winterswijk.
De Turkse sociale culturele vereniging in Winterswijk telt ongeveer 90 leden. Via de braderie komen zij graag in contact met andere Winterswijkers. Het nieuwe verenigingsgebouw is erg geschikt om mensen bij elkaar te laten komen. De organisatoren vinden het ook prettig om Nederlandse mensen kennis te laten maken met de Turkse cultuur.
Bezoekers kunnen het verenigingsgebouw met zijn gebedsruimte bezichtigen en ook kan men zich verdiepen in de cultuur. De leden van de Turkse sociale culturele vereniging beantwoorden ook graag vragen over de cultuur en het geloof. Tussen 9.00 uur en 20.00 uur staan er weer talloze kraampjes opgesteld, die bediend worden door de leden van de vereniging. Het aanbod tijdens de braderie is erg gevarieerd. Er zijn veel typisch Turkse etenswaren en lekkernijen, maar ook andere waren en de Turkse muziek kan natuurlijk niet ontbreken.
De Turkse vereniging hoopt dat deze ‘Kermes’ (Turks woord voor braderie) wederom succesvol wordt. Voor de kinderen zijn er ook verschillende activiteiten, waaronder een draaimolen en springkussen. Het bijzondere aan deze Turkse braderie is dat het deze keer in een heel andere sfeer zal georganiseerd worden. Dus ga er heen om u te laten verrassen.

 

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen