Twee keurmerken voor SKB

12 september 2017

WINTERSWIJK/DOETINCHEM – Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem hebben van de Hart & Vaatgroep wederom het spataderkeurmerk ontvangen. Daarmee voldoen beide ziekenhuizen aan alle kwaliteitscriteria voor het leveren van de beste spataderzorg. Het keurmerk van De Hart&Vaatgroep helpt patiënten een geïnformeerde keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg worden aangeboden.

Naast het spataderkeurmerk ontving het SKB ook het Vaatkeurmerk.  Het Vaatkeurmerk richt zich op de kwaliteit van behandelingen van aandoeningen in de slagaders van benen, bekken, buik, hals en de aorta.

 

 

De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich landelijk én regionaal op belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl. Via www.hartenvaatgroep.nl is de lijst met de kwaliteitscriteria in te zien.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen