Unieke decembercadeaus bij Bijzonder Gemaakt

28 november 2018

Voor unieke cadeaus voor de aankomende decembermaand bent u bij Bijzonder Gemaakt aan de Misterstraat 91 aan het juiste adres. In de winkel met eigen atelier vindt u de meest uiteenlopende geschenken voor zowel een groot als een klein budget. En natuurlijk kunt u deze vele geschenken laten graveren met een persoonlijke boodschap, een afbeelding, een naam of uw bedrijfslogo om uw geschenk op een unieke en fraaie manier te laten personaliseren.

 

Liever zelf aan de slag om iets moois te maken? In het atelier, dat aan de winkel vastzit, worden verschillende creatieve workshops gehouden, waarbij iedere deelnemer aan de workshop met zijn of haar eigen gepersonaliseerde geschenk naar huis gaat.

Heeft u de bijzondere glazen vazen op een boomstronk al gezien? Deze vazen zijn mondgeblazen en worden op Bali vervaardigd. Bij 1500 graden Celsius wordt de vaas op de houten stronk geduwd, zodat deze de vorm van het hout aanneemt. Zo ontstaat er een unieke vaas met een boomstronk als vazenhouder. In de winkel vindt u ze in allerlei vormen en maten; met recht een bijzonder geschenk!

Daarnaast heeft Bijzonder Gemaakt een speciale eindejaarsactie voor lezers van de 50+ krant. Op vertoon van de advertentie verderop in deze krant ontvangt u tien procent korting op de gehele collectie( geldig tot 31-12-2018)!

 

Voor meer vragen over de unieke collectie van Bijzonder Gemaakt bent u van harte welkom aan de Misterstraat 91 in Winterswijk.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen