Jouw vakantie begint met de Zomermarkt!

25 juni 2017

LICHTENVOORDE – Jouw zomervakantie begint pas echt met de Zomermarkt in Lichten-voorde. De Zomermarkt trekt jaarlijks ca. 40.000 bezoekers en is daarmee één van de groot-ste evenementen in de gemeente Oost Gelre. In het centrum valt in iedere straat wel iets te beleven. Er zijn meerdere podia met live-muziek, dansshows, theateracts en een foodtruck festival. Daarnaast is er uiteraard ook een grote braderie met ca. 170 marktkramen en te-vens zijn alle winkels op zaterdag en zondag geopend. De perfecte aftrap van uw vakantie!

 

Vrijdag 30 juni zijn alle kermis attracties geopend tussen 12.00 en 22.00 uur. Op zaterdag 1 juli is er naast de warenmarkt ook een grote tweedehands markt. Hier mogen particulieren hun spullen te koop aanbieden. Lokale inwoners bieden daar prachtige vintage spullen aan die al jaren op zol-der verborgen liggen. Wilt u deelnemen aan deze markt dan kunt u zich hiervoor aanmelden via tweedehands@zomermarktlichtenvoorde.nl. Bij Zaal Meijer presenteren alle bloemencorsovereni-gingen hun maquette tijdens de officiële maquette tentoonstelling en op de podia zijn ’s middags dansshows van Kei-Fit en Hit-It Dance Centre te bezichtigen. In het centrum staan diverse kermis-attracties, tien food trucks en café De Kletskop stelt zijn kroeg ter beschikking voor de officiële Zo-mermarkt Radio uitzendingen. Zaterdagavond spelen House of Rock en The Mad Donna’s de grootste Top 40 hits vanaf het grote podium op het marktplein.

 

Zondag 2 juli is er eveneens de grote warenmarkt, het food truck festival, zijn er diverse dans-shows en presenteert de bloemencorso hun nieuwste maquettes. Maar daarnaast laat Model-bouwclub Cargo zien wat er allemaal mogelijk is met op afstandbestuurbare auto’s en vrachtwa-gens en zijn er vele straattheater acts te bewonderen. Het muzikale programma staat bol met grote toppers. De leerlingen van het Marianum spelen een groot concert tijdens ‘Marianum on Stage’. DJ Bacchie draait heerlijke dansplaten en tot slot sluiten Saints ’n Sinners de Zomermarkt grandioos af met de vetste hits uit de hitparade.

 

De Zomermarkt vind plaats in het winkelcentrum van Lichtenvoorde. Vrijdag openen de kermis at-tracties vanaf 14.00 uur. Op zaterdag en zondag begint de markt om 12.00 uur en het avondpro-gramma start om 20.30 uur. De toegang is gratis.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen