Verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar 2018’

21 november 2018

Op vrijdag 7 december aanstaande is het de Nationale Vrijwilligersdag. Op die dag organiseren de Winterswijkse Uitdaging, het Vrijwilligerspunt Winterswijk en de organisaties die gehuisvest zijn in ‘Wuh’ een vrijwilligersbeurs. Tijdens dit evenement vindt ook de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar 2018’ plaats. Vanaf vandaag kunt u een vrijwilliger voordragen waarvan u vindt dat hij of zij van onschatbare waarde is voor Winterswijk.

Vrijwilligerswerk in Winterswijk is onmisbaar. Zonder inzet van vrijwilligers kunnen verenigingen en instellingen niet naar behoren draaien. Wij vinden het belangrijk dat het werk van vrijwilligers onder de aandacht wordt gebracht. Kent u iemand uit Winterswijk die in aanmerking moet komen voor de uitverkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar 2018’, aarzel dan niet en draag deze persoon voor!

Hoe kan ik een vrijwilliger voordragen?
Op de website www.wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt vindt u het speciale voordrachtformulier. Hierop staat alle benodigde informatie over hoe u een vrijwilliger kunt voordragen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u ook een voordrachtformulier afhalen bij het Vrijwilligerspunt Winterswijk, Torenstraat 9 in Winterswijk.

Voordracht mogelijk tot uiterlijk 4 december 2018
Uw voordracht kunt u insturen tot en met dinsdag 4 december 2018. Alleen vrijwilligers die actief zijn voor een organisatie in de gemeente Winterswijk en die woonachtig zijn in Winterswijk of in een van de buurtschappen, komen in aanmerking voor deze prijs. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen.

Meer informatie
Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met het Vrijwilligerspunt Winterswijk, mevrouw R. Bussink via telefoonnummer (06) 23 79 25 29 of de heer H. Garritsen via telefoonnummer (06) 53 20 97 18.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen