Voorjaar opsnuiven tijdens de Open Tuindagen

18 maart 2019

Het voorjaar is in aantocht! Daarom organiseren Ten Dolle Tuinmachines, BPG Overkamp bouwmaterialen en Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof weer hun jaarlijkse Open Tuindagen. Dit jaar zijn deze op zaterdag 23 en zondag 24 maart.

Diverse hobbyisten hebben zich weer aangemeld en laten u allerhande eigengemaakte producten zien. Hierbij kunt u denken aan vilten, zeepcreaties, steen bewerken, tuinfotokaarten, sieraden van gesmolten glas, etc. Op het gebied van tuinmeubelen is Geling Tuinmeubelen uit Aalten aanwezig om u de nieuwste tuinmeubelen te laten zien. Maar ook Ten Dolle Tuinmachines laat u handige machines met motor en accu zien en proberen. BPG Overkamp toont weer een uitgebreid assortiment hout en bestratingmaterialen. Het Groencentrum van Wenninkhof is weer voorjaarsklaar en biedt u een ruim assortiment beplanting en aanverwante artikelen. Ook ditmaal verzorgt Wenninkhof een gratis grond- of vijvertest. Neem hiervoor een zakje/potje grond of vijverwater mee en u krijgt een advies voor uw eigen tuin. Een gratis tuinadviesgesprek van een halfuur met Jan Bent is nieuw op het programma. Dit kan gaan over een klein stuk van de tuin, een hoek waarvan u niet weet wat u er mee aan moet, een aanpassing van de beplanting, het onderhoud van uw tuin of het op weg helpen voor een ontwerp voor de tuin. Alles is mogelijk! Belangrijk is om van te voren een afspraak in te laten plannen om op de dagen zelf niet voor verrassingen te komen staan. Aanmelden kan via 0543-569302 of info@wenninkhof.nl.

Tijdens de Open Tuindagen kunt u een stoeptegel inleveren en twee planten gratis ontvangen. Alles met het doel om onze leefomgeving groener te maken, maar ook om een stukje water vast te houden in eigen tuin (waterberging).

Het groen is niet alleen heel mooi, maar het bevordert ook de biodiversiteit, doordat er meer bijen, vlinders en andere nuttige insecten op afkomen.Wat is niet mooier dan fladderende vlinders en ijverige bijen in je tuin te hebben om zo een Levende Tuin te creëren.

Deze actie wordt ook gehouden in het kader Duurzaam Winterswijk. Kijk voor meer informatie op www.duurzaamwinterswijk.nl . Dus lever op 23 en of 24 maart een stoeptegel in en draag uw steentje bij aan een groenere leefomgeving. Eén tegel per huishouden en de planten (1 vaste plant en 1 heester) kunnen uitgezocht worden uit een vooraf bepaald assortiment. De actie is zolang de voorraad strekt.

Wenninkhof  zal weer proberen een volledig aanbod te creëren waar u hopelijk (Tuin) gelukkig van wordt. U bent van harte welkom zaterdag 23 maart van 10 tot 16 uur en zondag 24 maart van 11 tot 16 uur aan de Hoeninkstegge 5 in Winterswijk Meddo. De entree, het parkeren en de koffie of thee zijn gratis.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen