Vrijwilligersbeurs op 15 september

5 september 2017

WINTERSWIJK – Het Vrijwilligerspunt organiseert een SamenDoen Vrijwilligersbeurs op vrijdag 15 september van 15.00 tot 19.30 uur in Theater De Storm. De beurs wordt geopend door wethouder Wim Aalderink. Aansluitend worden de websites van het Sociaal Domein en het Vrijwilligerspunt gelanceerd.

Tijdens de SamenDoen Vrijwilligersbeurs krijgt de bezoeker informatie over vrijwilligerswerk in de gemeente Winterswijk en kan men verschillende workshops volgen. Ook zijn er interessante sprekers en is er de Beursvloer, een markt waarin organisaties zich presenteren voor o.a. mensen die al vrijwilligerswerk doen en organisaties en verenigingen die met vrijwilligers werken. Er is ook de mogelijkheid voor kinderopvang. Wie daarvan gebruik wil maken of andere vragen heeft, kan mailen naar info@vpwinterswijk.nl.

Programma

15.00 uur: Start SamenDoen Vrijwilligersbeurs

15.15 uur: Opening door wethouder Wim Aalderink

15.25 uur: Lancering websites

Vanaf 15.40 uur: Verschillende sprekers

16.00 uur: Start verschillende workshops

Vanaf 16.00 uur: doorlopend Kleurenanalyse, fotoshoot voor profielfoto, vrijwilligers met elkaar in gesprek bij de koffiehoek

17.00 uur: Opening Beursvloer

19.00 uur: Sluiting Beursvloer en optreden dweilorkest

Waarom vrijwilligerswerk?

Iets voor een ander betekenen, iets terug doen,  kennis en vaardigheden overdragen, nieuwe mensen leren kennen. Eenzaamheid wordt minder. Ook ontwikkelt u zich door iets nieuws te proberen, talenten (her)ontdekken, (beter) Nederlands leren of vaardigheden leren die ook goed zijn voor op de CV. Hoeveel tijd u besteedt of wat u doet, bepaalt u zelf afhankelijk van uw mogelijkheden en interesses.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen