Week van Zorg en Welzijn

24 februari 2018

Van 12 tot en met 17 maart 2018 wordt voor de 6e keer de nationale Week van Zorg en Welzijn (WZW) gehouden. Dé gelegenheid om te laten zien hoe men te werk gaat in deze sector. Zorg- en welzijnsinstellingen kunnen jaarlijks deelnemen door middel van een open dag of activiteiten voor een specifieke doelgroep tijdens deze week.

Santiz, locatie Streekziekenhuis Koning Beatrix (SKB), houdt op zaterdag 17 maart een Open Dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van het ziekenhuis. De Open Dag is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de specialismen, medewerkers en de sfeer in SKB. Belangstellenden kunnen tussen 11.00 en 15.00 uur zelf ervaren wat SKB te bieden heeft. Door de uitgezette routes te volgen, komt u op plekken waar patiënten normaal gesproken niet komen, zoals bijvoorbeeld de energiecentrale. De toegang is gratis.

WGV Zorg en Welzijn coördineert en promoot de Week van Zorg en Welzijn in Overijssel, Noord- en Oost-Gelderland. In 2017 deden bijna 80 organisaties in onze regio mee, met meer dan 250 locaties.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen