Wenters Tegels & Vloeren Alweer 2,5 jaar gevestigd in Winterswijk!

28 november 2018

Ja alweer 2,5 jaar gevestigd in Winterswijk op de plek waar vroeger Grando keukens gevestigd was een prachtige showroom vol met de nieuwste trends en traditionele kwaliteit Tegels. Grote vloervlakken in onze showroom!! “Alleen op

deze manier kunnen mensen een idee en een beeld krijgen bij een nieuwe vloer”, aldus Henri Betting. Laat je inspireren in onze sfeervolle toonzaal.

Met meer dan 700 m2 showroom kunt u kiezen uit een scala aan mogelijkheden op het gebied van tegels en vloeren. “Omdat we direct inkopen bij onze buitenlandse leveranciers kunnen we altijd goedkoper zijn en in combinatie met de service en kwaliteit spreekt dat de mensen aan”. “We zitten dicht op de markt en daardoor weten we wat er speelt”. Het allernieuwste op het gebied van tegels vind je dan ook bij Wenters. Van de kleinste mozaïek tot de grootste XXL  tegels.

Uiteraard werkt Wenters tegels en vloeren met de beste vakmensen op het gebied van tegelzetten. Ook hier is het belangrijk mee te gaan met de trends waarbij het plaatsen van sommige tegelvloeren en wanden ware kunstwerken zijn. Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen in onze sfeervolle zaak waar je een wereld aan wand- en vloertegels kunt vinden met prijzen waarvoor je niet de grens over hoeft.

 

Wenters Tegels & Vloeren, Misterweg 201-1

Winterswijk (schuin tegenover Obelink)

tel. 0543-216180   www.wenterstegelsenvloeren.nl

Openingstijden: Maandag t/m Donderdag: 13:00 – 17:30 uur

Vrijdag: 13:00 – 21.00 uurZaterdag: 09:00 – 16:00 uur

En op afspraak


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen