Wereld van Wenters vanaf november naar winteropeningstijden

17 oktober 2018

WINTERSWIJK – Met de winter in aantocht gaat museum Wereld van Wenters gewijzigde openingstijden hanteren. Tot en met de herfstvakantie is het museum aan de Meddosestraat nog open van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.  Met ingang van 1 november zijn de openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

In Wereld van Wenters is tot eind dit jaar nog de expositie van schilderijen van de Joods-Winterswijkse schilder Max van Dam te zien. Ook in de Museumfabriek (Laan van Hilbelink 6.10) is werk van Van Dam te zien en wel op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Max van Dam is op 33-jarige leeftijd vermoord in concentratiekamp Sobibor, maar gelukkig is veel van zijn werk bewaard gebleven en in Winterswijk te bezichtigen.

In de Wereld van Wenters kunnen bezoekers ook terecht voor koffie of thee, of iets lekkers uit het winkeltje. En speciaal in dit jaargetijde zijn er door de museummedewerkers zelf geweckte stoofpeertjes te koop. Deze peren zijn afkomstig van de boomgaard in het Scholtenbrugpark.

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen