Door werkzaamheden geen treinverkeer mogelijk op traject Winterswijk-Arnhem Centraal

6 september 2017

In het weekend van 30 september en 1 oktober 2017 rijden er geen treinen op het traject Winterswijk-Arnhem Centraal vanwege werkzaamheden. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren.

 

Inzet bussen
Tussen Doetinchem, Wehl, Zevenaar en Arnhem worden bussen ingezet. Tussen Zevenaar en Arnhem rijden ook snelbussen. De bussen stoppen niet bij station Arnhem Velperpoort. Daarnaast is het vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Inchecken
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station.

Reistijd
Afhankelijk van de bestemming kan de busreis 15 tot 45 minuten langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling kunnen reizigers raadplegen via arriva.nl/gelderland.

RolstoelReizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900 2022022. Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen