Wikipedia schrijfweek over Gelderland.

25 september 2017

Het Gelderse erfgoed op de wereldwijde encyclopedie

 

Van 2 tot en met 15 oktober organiseren Erfgoed Gelderland en Wikipedia een dubbele schrijfweek met activiteiten op verschillende locaties in Gelderland. Deze activiteiten staan in het teken van het Gelderse erfgoed.

 

Iedereen kan de wereldwijde encyclopedie Wikipedia bewerken! Een mooie aanleiding om hiermee een begin te maken is deelnemen aan dit schrijfevenement. Is er in de omgeving een bijzonder gebouw, onderwerp, persoon of kunstwerk dat thuishoort in een encyclopedie maar nog geen artikel op Wikipedia heeft? Breng hier verandering in door zelf een artikel te schrijven! Gedurende de schrijfweek worden bij verschillende Gelderse erfgoedinstellingen schrijfmiddagen georganiseerd. Onder andere Gemeentearchief Ede, Bibliotheek Doetinchem, Bibliotheek Hengelo, Bibliotheek Winterswijk en Museum het Valkhof GAC openen hun deuren voor een activiteit. Deelnemers krijgen een introductie over Wikipedia en begeleiding bij het schrijven van het eerste artikel. De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk.

Nieuwsgierig naar de Wikipedia schrijfweek of aanmelden voor een activiteit? Kijk dan op de website van Erfgoed Gelderland: erfgoedgelderland.nl/wikipedia-schrijfweek/


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen